Click the ad to find out more about it!

Teh o Ais + Teh Tarik + Milo = Minom Time~


This just happened an hour ago. Hari dah petang and most of us macam agak bosan gak laaa... So, asalnya, mien and Pejal nak pergi tea-time kat Babu, and dyorg ajak la sape2 yang nak ikot. So, yg ikot adalah moi, zul and acap. Sampai kat situ je... perut ku yang hanya makan pagi tadi sahaja tiba2 playing drums... apa lagi... I cannot detest the desire to eat. 

ROTI CANAI (2) + HALF-BOILED EGGS (2) + AIR KOSONG (2) = RM3.80. 

Ane yg baru keje kat situ cam sengal je... plus mine, spatotnye ade 5 order of roti canai but kesengalan dy yg amat melampaw pergi silap anta 3 je... dah tu silap bagi roti canai plak tu.. ade ke patot, I didn't order roti canai banjir pown but dy main bagi banjir kat ak.. iiissh...

X lame kemudian, tiba2 Faiz dtg naik motor.... (mule2 dy tak ikot cuz tgh main PS2). Dy order air and we all waited for our food and drinks.

So, sambil makan sambil borak... macam2 la benda yg diborakkan...







And macam biasa, Acap and Faiz mesti ngan dyorg nye pose org kaya..


beginilah pose2 org kaya... bak kata mereka laaa...

Terlampaw khusyuk berborak ape sumer sampai air pown ktorg x sedar dah sampai berlambak2...

And faiz bile nampak straw banyak2 je... dy mule la gatal tangan!

This is what happens when the mind is too creative!

Hasil Kumpulan Gelas2 Air kitorang (6 org je)
Total = 11 Gelas and 2 air kotak
(gila x kitorang?)

Dah habis makan, borak, minum ape sumer, kitorg pown chiao~ (eh.... mesti la bayar dulu, xkan la main tinggal je makanan, minuman ape sume x bayar... isssh...teruk la korang nie!).



On the way back home,


Sempit, isn't it? Dah macam tin sardin dah... nasib baik I get to sit at the front, muahahahahahaha!!!!
It is mien's car, by the way...

Right in front of our house when we got back, there's this creature who tore up our plastic garbage and eating all of the inside... such monstrousity!!!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts